Shkarko Aplikacionin ne Version Android

Një version modern i historisë së Hirushes, e cila është jetime, që i shërben njerkës së keqe dhe dy motrave të saj. Hirushja tani ka një ëndërr të marrë pjesë në shfaqjen muzikore të Resorteve Rojal ku do të këndojë pranë yllit të muzikës Rid Test.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.2/10

Shiko Shkarko

Vivo

1Ficher

Vup

Mix