Shkarko Aplikacionin ne Version Android

Në qytetin-fantazëm iranian Bad, një vend i mbushur me vdekje dhe vetmi, qytetarët nuk e dinë që përndiqen nga një vampire e vetmuar.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.1/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot