Shkarko Aplikacionin ne Version Android

Në Nju Jorkun e vitit 1981, një emigrant ambicioz lufton për të mbrojtur biznesin dhe familjen e tij gjatë vitit më të rrezikshëm në historinë e këtij qyteti.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.3/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot