Shkarko Aplikacionin ne Version Android

Saktësia deri në imtësi e snaiperit të marinës SEAL, Kris Kail, shpëton jetë të pafundme në fushën e betejës dhe e kthen atë në një legjendë. Por, kur kthehet në shtëpi te gruaja dhe fëmijët e tij pas katër udhëtimesh në detyrë, Krisi kupton që s’e lë dot pas luftën.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 7.4/10

Shiko Shkarko

Netu

Shkarko Direkt

V1 Player

Movreel

Played

Uptobox

Novamov

Filecloud

Videoweed

Nosupload

Nowvideo

Uploaded

Vidto

Filepup

Vidbull

Promptfile

Vidspot