Shkarko Aplikacionin ne Version Android

Një histori e mbinatyrshme me sfond Jugun, “Krijesat e Bukura” tregon përrallën e dy dashnorëve të destinuar: Itanit një djaloshi që mezi pret të largohet nga qyteza e tij e vogël dhe Lenës (Alice Englert), një vajze të re misterioze. Së bashku, ata zbulojnë sekrete të errëta për familjet, historinë dhe qytezën e tyre.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.2/10

Shiko Shkarko

UQ

Uploadx

Uptobox

ClicknUpload

  Upload.af