Shkarko Aplikacionin ne Version Android

Përndjekur nga kujtimet e errëta të fëmijërisë, Evan, një punonjës social dhe baba për herë të parë, has vështirësi në përmbajtjen e dëshirës për t’u hakmarrë.

Trailer: Youtube

Shiko Shkarko

VOE

1Fichier

Vudeo

Racaty

Mixdrop

UP

Uqload

7UP