Shkarko Aplikacionin ne Version Android

Kur zgjohet në një botë të re dhe të rrezikshme, një djalë i ri duhet të përballet me sfida dhe mistere për zbuluar se çfarë është reale dhe çfarë është një fantazi.

Trailer: Youtube

Shiko Shkarko

VOE

1Fichier

Vudeo

Racaty

Mixdrop

UP

Uqload

7UP