Shkarko Aplikacionin ne Version Android

Në vitet 70-të beteja e dy vëllezërve dallgë vrasës, një shoqëri konservatore dhe motorristët e pamëshirshëm bëjnë që të fillojë industria e sërfit modern.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.3/10