Shkarko Aplikacionin ne Version Android

Jetët e katër miqve të ngushtë të fëmijërisë, të cilët dëshirojnë të bëhen gangsterë, dalin jashtë kontrollit kur vjedhin një dërgesë kokaine. Ata nxitin një luftë të vërtetë që do të përfshijë ata, baronët e drogës në Evropë dhe një kartel të pamëshirshëm Kolumbian.

Trailer: Youtube

Shiko Shkarko

VOE

1Fichier

Vudeo

Racaty

Mixdrop

UP

Uqload

7UP