Shkarko Aplikacionin ne Version Android

Henkok është një superhero, sjellja e të cilit konsiderohet e keqe dhe shkakton miliona para dëme në qytet. Ai ndryshon pasi shpëton jetën e një personi që e ndihmon të përmirësojë imazhin e tij publik.

Trailer: Youtube

Shiko Shkarko

Mystream

1Fichier

M-Player

Racaty

Vivo

UP

VOE

Filerio