Shkarko Aplikacionin ne Version Android

Duke premtuar një festë vizuale të ngjyrave, kostumeve, dritës dhe vendndodhjeve, do t’iu bëjnë të qeshni dhe qani njëkohësisht me shfaqjet e saj të fuqishme të aktrimit, si dhe dialogët e mençur dhe të paharrueshëm të Yilmaz Erdogan.

Trailer: Youtube

Shiko Shkarko

VOE

1Fichier

Vudeo

Racaty

Mixdrop

UP

Uqload

7UP