Shkarko Aplikacionin ne Version Android

Zbuloni se pse janë zogjtë kaq të zemëruar. Kur një ishull i populluar nga zogj që nuk fluturojnë, por të lumtur, vizitohet nga derrkucë jeshilë misteriozë, është në dorë të tre të dëbuarve- Red, CCak dhe Bombi- për të kuptuar se çfarë po kurdisin derrkucët.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:6.3/10

Shiko Shkarko

UQ

RAC

1Fichier