Shkarko Aplikacionin ne Version Android

Një gjigante e industrisë dënohet për tregti të brendshme. Pasi del dhe është gati për t’u bërë zemra e re e Amerikës, jo të gjithë e falin për gjithë gjërat që ajo i kishte bërë më parë.

Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb: 5.3/10

Shiko Shkarko

Vidto

ClicknUpload

Netu

Filecloud

Vidbull

Openload

Openload

Upfile

Streame

1Fichier

VideoMega

Uptobox