Shkarko Aplikacionin ne Version Android

Loren dhe Ed Uarren udhëtojnë për në Londrën veriore, për të ndihmuar një mama beqare në rritjen e katër fëmijëve në një shtëpi që torturohet nga shpirta keqdashës. Këshillohet të mos shikohet nën moshën 16 vjeç
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.8/10

Shiko Shkarko

Vidto

Uploadx

Watchers

Uptobox

TheVideo

ClicknUpload