Shkarko Aplikacionin ne Version Android

Një vajzë e re kërkon strehë tek shtëpia e vjetër e familjes, ku i duhet të luftojë shumë për të përballuar skizofreninë paranojake të motrës së saj dhe shëndetin e saj mendor para se ajo ta shkatërrojë.

Trailer: Youtube

Shiko Shkarko

VOE

1Fichier

Vudeo

Racaty

Mixdrop

UP

Uqload

7UP