Shkarko Aplikacionin ne Version Android

Të vendosur në një valë muzikore të viteve ‘80-të, një çift i ri të dashuruarish, nga dy botë të ndryshme, kundërshtojnë prindërit dhe shoqërinë e tyre, për të qëndruar së bashku.

Trailer: Youtube

Shiko Shkarko

VOE

1Fichier

Vudeo

Racaty

Mixdrop

UP

Uqload

7UP