Shkarko Aplikacionin ne Version Android

Mbretëria paqësore e Azerothit është në prag të luftës, qytetërimi i tij përballet me një ushtri të frikshëshme pushtuese.
Pas hapjes se një porte e cila është rrug lidhëse ndërmjet dy botëve,  ku njëra ushtri përballet me shkatërrimin dhe tjetri përballet me zhdukjen. Nga anët e kundërta, dy heronjtë janë të vendosur në një kurs përplasje ku do të vendoset për fatin e familjeve të tyre, njerëzeve të e tyre, dhe shtëpive të tyre.
Trailer: Youtube

Vlerësimi sipas IMDb:7.8/10

Linqet tjera jan duke u uploaduar !

Shiko Shkarko

Vidto

ClicknUpload

Netu

Filecloud

Vidbull

Openload

Openload

Upfile

Streame

1Fichier

VideoMega

Uptobox